Kreta Weer Oktober

Temperatuur water neerslag dagen van slecht weer en advies over de beste tijd voor een bezoek aan Kreta. Kreta weer klimaat.


Wat Is Het Warmste Eiland Van Griekenland Suntip

Weer Kreta oktober.

Kreta weer oktober. Get the monthly weather forecast for Chania Kreta Griekenland including daily highlow historical averages to help you plan ahead. Lees in dit artikel wat je in de maand oktober. Dat wordt in de laatste week van oktober anders dan zie je dat langzamerhand zaken beginnen te sluiten.

Steden als Rethymnon en Chania zijn ook na eind oktober gezellig. Das Wetter auf Kreta kann von Jahr zu Jahr geringfügig abweichen aber diese Wetterprognosen sollten. Lees een overzicht over het klimaat.

Een dag wandelen in oktober op Kreta. Het weer eind oktober in Griekenland. Weer in oktober op Kreta.

Kan iemand mij vertellen of het weer dan nog aangenaam is en of alle winkelsrestaurants dan nog geopend zijn. In Kreta ist ungefähr für die Hälfte des Monats Oktober mit Regen zu rechnen. 10 oktober 2021 0750.

Lekker rustig de meeste toeristen zijn al weer weg. Wetterwerte für Kreta im Oktober are derived from a average of the weather forecast since 2009 auf Kreta. Code geel voor Kreta.

In oktober zijn de meeste tavernas en winkels nog open. Gemiddeld is het maximaal 22C in oktober op Kreta en minimaal rond de 19C. Kreta is niet alleen het grootste eiland van Griekenland maar ook één met de grootste contrasten.

Vanaf medio mei tot medio oktober is regen vrij zeldzaam en gebeurt het vaak dat er wekenlang achter elkaar geen druppel. Weersverschijnselen opgenomen in voorgaande jaren in Kreta De temperatuur van het water op plaatsen in Kreta Vakantie weer voor Kreta in de Oktober. Geologie wandelen en tour op Kreta Griekenland.

Es gibt auch einen Fehlerbereich und diese Wetterprognosen sollten lediglich als allgemeine Information betrachtet werden. - bij uitzondering biedt november nog zomers weer zo werden in november 2010 meerdere dagen geregistreerd met volop zomers weer bij temperaturen rond of zelfs net iets boven de 25 graden. Voor het eerst naar Kreta.

10 oktober 2021 1153. Gemiddeld weer Kreta in oktober. Klimaat temperatuur Kreta.

Half oktober wandelen op Kreta. Een reisje naar Kreta in gedachten. Weer is doorgaans nog heel lekker veel zon.

Dan is het altijd goed om te weten of het lekker weer is in de betreffende maand waarin jij je vakantie wilt plannen. Ook een strand vakantie is mogelijk in oktober op Kreta. Grote kans op droog weer morgenmiddag maar vanmiddag is jui.

In de maand oktober ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Kreta rond de 23 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in oktober uit op 16 graden. Het weer in oktober.

Een tour door zuid Kreta met vele mogelijkheden allemaal op 1 dag. Klimaat temperatuur Kreta. Op Kreta is op 19 oktober 1979 de hoogste temperatuur in oktober ooit gemeten op het Griekse eiland.

Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in oktober op deze bestemming rond de 6 uur per dag. Het soepseizoen is weer aangebroken en zeg nou zelf een soe. Drink voldoende en ga niet te lang de zon in.

Er staat een hete en zonnige dag voor de boeg. Het kan eind oktober nog prima weer in Griekenland zijn al zijn de dagen natuurlijk wel wat korter dan in bijvoorbeeld de zomermaanden juli en augustus. Echter spreken wij uit eigen ervaring en hebben we in deze periode ooit erg slecht weer gehad ga dus als u in oktober gaat zo vroeg mogelijk in oktober.

Wanneer je op vakantie naar Kreta gaat wil je uiteraard dat het lekker weer is. We verwachten deze maand ongeveer 8 tot 15 dagen regen. 7 rows Het weer op lange termijn voor Kreta deze pagina geeft duidelijk weer wat de verwachtingen.

161343 040403 Barometer. Bekijk het actuele weer weerbericht en klimaatgegevens voor Kreta Griekenland. Het heerlijke zomerweer zorgt ervoor dat Kreta zon uitstekend vakantieland is met een redelijk grote zonzekerheid.

De invloed van het weer op de Formule 1. Zo heeft het binnenland in sommige delen van het eiland nagenoeg een landklimaat terwijl je op een Grieks eiland juist een Mediterraan klimaat. Langs de kust soms grote laagvlaktes en bij Chania en Rethymnon twee grote bergketens met bergtoppen die tot 2456 meter boven de zeespiegel uitsteken.

Vooral de toenemende kans op een regenbui zorgt voor instabieler weer tijdens deze laatste officiële maand van het vakantieseizoen op Kreta. Het weer in oktober in Kreta is minimaal 19C graden en maximaal 23C graden. Een pagina met vele fotos van actieve vakantie op Kreta in oktober.

Het werd die dag in Chania 400. Beste reisperiode jongerenvakanties Voor jongeren die naar Kreta komen voor zon zee en uitgaan en houden van drukke stranden restaurants kroegen en vele hotels en appartementen is juli of augustus de beste reisperiode om naar Kreta te gaan. Kreta heeft een heerlijk mediterraan klimaat met warme droge zomers en milde winters.

Weer in Kreta in Oktober 2021. Weergeschiedenis Kreta Het weer in Kreta in Oktober Het weer begin oktober 2017 1 oktober. Hallo Kretaliefhebbers Mijn man en ik gaan 3 oktober as.

Weersverwachting tot 14 dagen vooruit voor Kreta Griekenland. Je kunt ongeveer de helft van de maand oktober regen verwachten in Kreta. Vanaf oktober doet het weer op Kreta duidelijk een stapje terug.

Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 6 dagen neerslag. Vanaf donderdag 24 juni 2021 geldt er code geel voor Kreta. 09 oktober 2021 1030.

Het is daarom handig vooraf te weten welke periode. Wir erwarten ungefähr 8 bis 15 Regentage dabei handelt es sich in der Regel aber nur um lokale und kurze Regenfälle und nicht um Stürme mit viel Niederschlag. De meeste dagen is het op Kreta in oktober aangenaam genoeg voor een zon- zee- en strandvakantie.

Zo maak je je tuin winterklaar in oktober. Er valt in oktober op 9 Dagen neerslag met een totaal van 19 mm en het is deze maand 22 Dagen droog op Kreta. De zeetemperatuur ligt rond de 25C.

- het begin van september 2015 was extreem warm op Kreta. 13 rows Het weer in Kreta in Oktober 2021. Ihre Chancen stehen also gut dass der Regen Sie auf Kreta im Oktober nicht stören wird.

Volgens mij wel maar een. 09 oktober 2021 1030. Het is de perfecte temperatuur om Kreta te ontdekken zonder het te warm of te koud te hebben.


Klimaat Chania Watertemperatuur Beste Reistijd Weer


Het Weer Op Kreta In Griekenland


Weer Kreta Hier Kunt U Informatie Vinden Over Het Weer Op Kreta


5 Redenen Griekenland In Oktober Ross Holidays


Griekenland Weer Klimaat En De Beste Reistijd Voor Griekenland


Klimaat Kreta Watertemperatuur Beste Reistijd Weer


Kreta Weer In Oktober 2021 Kreta 14 Dagen Weer1 Com


Klimaat En Weer Kreta Temperatuur Griekenland Net


Temperaturen Samos Klimaat Weer Griekenland Ontdekker


Beste Reistijd Kreta De Beste Reistijd


In Oktober Op Vakantie Naar Griekenland En Griekse Eilanden


Klimaat Chersonissos Watertemperatuur Beste Reistijd Weer


Klimaat Heraklion Watertemperatuur Beste Reistijd Weer


Kreta Weer In Oktober 2021 Kreta 14 Dagen Weer1 Com


Het Weer In Chersonissos In September 2021 Weer Chersonissos September Oktober


Klimaat En Weer Kreta Temperatuur Griekenland Net


Snelste Weerbericht Corfu Griekenland


Weer En Klimaat In Griekenland


Het Weer In Griekenland Het Griekse Weerbericht Weerkaart Griekse Gids

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel